Vijesti

BILA JE NAJGORA UČENICA, SKAKALA PO KLUPAMA: Evo šta je od škole završila JELENA KARLEUŠA, krila je ovo od svih, A SAD SU PROFESORI PROGOVORILI!

Mnoge pjevačice iz Srbije su rano počele da se bave estradnim poslom, što je uticalo na njihovo obrazovanje, a među njima je i članica žirija “Zvezda Granda” Jelena Karleuša, piše “Pulsonline.rs”.

Jelena je nakon završene osnovne škole upisala Zemunsku gimnaziju, ali je završila drugu školu spletom okolnosti.

karleusaig

Foto: Instagram

– Poslije osnovne škole upisala sam srednju – gimnaziju, pa sam se ispisala iz gimnazije, pa sam vanredno završila turističku i muzičku školu – otkrila je Jelena u emisiji Saše Popovića “Zvezde Granda specijal” prošle godine.

Saša Popović ju je pitao potom: “Ispisala si se iz gimnazije?”.

jelena-karleusa-830x0

Foto: Instagram

-Tako je, jer sam počela da pjevam. A bila sam najbolji đak, ali sam sa 16 godina snimila prvi album i moje školovanje se pretvorilo u pakao. Ostatak mog obrazovanja sam pokušala da nadoknadim sama – priznala je Karleuša.

igjelenakarleusa2

Foto: Instagram

Jelena Karleuša nikada nije završila fakultet i po tome je jedinstvena u svojoj porodici.

– Ja sam jedina crna ovca u porodici koja nije zavšila fakultet. Svi u mojoj porodici su akademski građani, sem mene – iskrena je bila Jelena.

jelena-karleusa-3e393bbb969e36eafb8450297c6a271a-view-article-new

Foto: Instagram

Kako je Stars pisao 2017. godine, Jelena Karleuša je promijenila tri škole. Po tvrdnjama njenih profesora, bila je najgora učenica i laknulo im je kad je otišla.

Oni koji su radili u toj srednjoj školi i prije dvadesetak godina ispričali su za Kurir da je pjevačica bila nepodnošljiva, da je pravila haos, skakala po klupama i neprestano pričala na času. 

Osim što se nije slagala s razrednom, kako je i sama rekla, Jelenu nisu voljeli ni ostali profesori, kojima je zadavala glavobolje. Jedan od njih, koji je insistirao da mu ne pomenemo ime, otkrio  je nekoliko zanimljivih detalja.

karleusa

Foto: Instagram

– Ništa lijepo nećete moći ovdje da čujete o njoj. Ja sam joj bio profesor i moram iskreno da vam kažem da se nerado sjećam tog perioda. Bila je nemoguća, najgora u odjeljenju što se ponašanja tiče. Zamislite dijete od 15 godina koje neprestano priča dok profesor drži čas, a kad je opomenete, ona krene još i da se buni. Pa onda ustane i počne da skače i jaše po klupama, pa se ostala djeca pobune, krenu i oni za njom da divljaju. Vjerujte mi, kada se posle dve godine ispisala iz gimnazije, svi smo bili presrećni, laknulo nam je – rekao je jedan od profesora za Kurir Stars.

Nakon što se ispisala iz Zemunske gimnazije, JK je drugu godinu upisala u Politehničkoj školi na Novom Beogradu, mašinski smjer, ali ni tamo se nije dugo zadržala. Kako nam je rekao direktor te obrazovne ustanove Dušan Milovanović, pjevačica tamo nije završila ni cijelo polugodište.

– Razumijem vaše interesovanje, ali nemam mnogo toga da vam kažem. Jelena je pohađala našu školu samo tri mjeseca. Kod nas je došla iz gimnazije, a odavde je otišla u turističku školu i to je sve što znam. Vidio sam na internetu da postoji fotografija na kojoj je ona s ostalim učenicima, to je slikano u dvorištu ove škole – rekao nam je Milovanović.

Interesantan detalj u vezi sa Jeleninim školovanjem je taj da je imala dobre ocjene, a da nikada nije učila, već da je pomno pratila predavanja. Jedino joj matematika nikada nije išla od ruke. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *