Vijesti

KARLEUŠA SE DANAS NIJE POJAVILA NA SUĐENJU, ALI JE SADA POSLALA PORUKU VRANJEŠU: Evo šta mu je poručila, TEK ĆE SADA BITI HAOS!

Jelena Karleuša ni danas se nije pojavila na suđenju sa Vranješom, što je treći put kako odbija pojavljivanje i pokušaj mirenja s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

karleusaig

Foto: Instagram

 Fudbaler, koji živi u Belgiji, i ovog puta je doputovao u Srbiju, ali se nije našao oči u oči sa ženom s kojom je navodno bio u vezi dvije godine. On je sa svojim timom advokata u zgradu suda došao tačno na vrijeme. Bio je nasmijan, ali nije želeo da daje izjave okupljenim novinarima. Ljubazno se svima javio i ušao u sudnicu.

1

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Za razliku od njega, Karleuša je ponovo izbjegla da dođe, ali se preko svojih advokata izjasnila o pomirenju s bivšim ljubavnikom. Ona je poručila preko advokata Vrnaješu da odbija da se između nje i Ognjena regulišu odnosi pa je njen advokat zatražio od sudije da odredi početak glavnog pretresa po tužbi Ognjena Vranješa protiv njegove klijentkinje za pretnje putem društvenih mreža.

2

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

 – U tom trenutku ustao je i fudbalerom branilac i potvrdio da ni njegov klijent ne želi pomirenje s Jelenom Karleušom. Sudija je prihvatio odluke obe strane i donio rješenje o određivanju narednog ročišta. On je saopštio da će Jeleni poziv ponovo biti uručen preko policije. Kako sam shvatio, ona će kao okrivljena strana morati da prisustvuje glavnom pretresu tako da će se uskoro naći oči u oči s bivšim ljubavnikom prvi put nakon izbijanja skandala – priča izvor s lica mjesta za “Kurir.rs”.

Prvi susret Jelene i Ognjena trebalo je da se dogodi na sudu 2. aprila, ali do toga nije došlo jer se pjevačica nije pojavila. Svoj izostanak je opravdala time da je u žalosti za majkom. Ali iako nije došla na sud, samo dva sata kasnije pojavila se na snimanju „Zvezda Granda“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *