Zabava

LUNA ŠKOLU PLATILA 40.000 EURA, NAJVEĆA OCJENA JOJ JE BILA TROJKA: Tamo gledala filmove i jela kinesku hranu, EVO ŠTA JE POBJEDNICA ZADRUGE ZAVRŠILA!

Pobjednica “Zadruge 2” Luna Đogani javnosti se predstavila kao modna blogerka.

Ono što malo ko zna je da je Luna zapravo završila privatnu srednju školu čija godina košta 10.000 eura, a nakon toga upisala je Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu u Beogradu. 

Naime, kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganije sama je pričala tokom rijalitija da je vrlo lagodno prošla kroz školovanje, da se rado sjeća druženja, ali i putovanja sa vršnjacima tokom pohađanja privatne umjetničke srednje škole, gde je bila na dramskom smjeru i za koju su poznati roditelji iskeširali ukupno 40.000 eura za 4 godine, piše “Kurir”.

– Ma šta smo mi radili u toj školi?! Sjedili smo na lejzibegovima i gledali filmove! Sprdali smo se, išli na ekskurzije u Italiju, Španiju, Istanbul i Prag, bilo nam je top! Ali to mnogo košta, 10.000 eura godina! Baš smo uživali. Sve smo imali u školi, kuhinju, kafu… Mi poručimo kinesku hranu i ona nas čeka na odmoru. Bilo nas je malo u odjeljenju, do 15 đaka. Najveća ocjena mi je bila trojka. Nisam nikad razumhela, kako se zove ono, bre… geometrija – ispričala je jednom prilikom u rijalitiju Luna, i dodala da su mnoga djeca javnih ličnosti pohađala istu školu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *