Vijesti

“Na samoj svadbi za oko mi je zapeo jedan od policajaca, drug mog supruga. Fiksirali smo se pogledima još dok me pop vjenčavao u crkvi. I dok je suprug ostao da se veseli i pije sa društvom, ja sam …”

Barbara je naizgled obična tridesetogodišnjakinja iz Vranja, visoka i privlačna. Ono sto je izdvaja od njenih vršnjakinja je njena profesija, i posebno to što je odlučila da o svom poslu govori javno. Barbara se bavi “najstarijim zanatom na svijetu” – prostitucijom.

I ona to radi zato što voli se*s i novac. U ekskluzivnoj ispovesti koju je objavio vranjski Ok radio na svom portalu, Barbara priča kako izgleda prostitucija na “lokalnom” nivou, kako se počinje sa ovim poslom, ko su djevojke i žene koje prodaju svoje tijelo, ko su najcešće mušterije i kakvi su njihovi zahtevi.

“Prvo ljubavno iskustvo, sa jednim gradskim krimosom bilo je nezaboravno. Osjetila sam da bez muškarca i se*sa ne mogu da izdržim duže vrijeme”, počinje svoju priču Barbara.

prostitucija5

Brzo je otkrila da u njoj postoji jak nagon i želja za se*som i počela je da mijenja partnere. Kada su počela prva ogovaranja komšija i plač majke, svađe i prebacivanja da se po čarsiji priča “da je k*rvetina”, odlučila je da se uda. 

“Naletio je mladi policajac, tek pristigao iz Sremske Kamenice, zaljubio se kao magarac, navukla sam ga na kvalitetan se*s i nakon dvije nedjelje predložio je brak”, objašnjava Barbara. Mladoženja je bio iz jednog sela iz dalje okoline. Napravili su svadbu pod šatorom koja je trajala dva dana.

“Na samoj svadbi za oko mi je zapeo jedan od policajaca, drug mog supruga. Fiksirali smo se pogledima još dok me pop vjenčavao u crkvi. I dok je suprug ostao da se veseli i pije sa društvom, ja sam pod izgovorom da mi nije dobro otišla da spavam. Svekrva me je ispratila do sobe, poljubila u obraz i zaključala. Ostavila sam otvoren prozor. Nije prošlo ni pet minuta drug mog muža uletio je u sobu. Plav, velike glave, maljav, pravi grmalj… Se*s je bio fantastican. Imala sam utisak da me nije skidao sa plafona. Nije bilo srećnije žene od mene”, opisuje ona “prvu bračnu noć”.

Po povratku u Vranje njenog supruga čekao je dopis o premeštaju u Niš. Preselili su se, ali dok je ona živjela u Nišu i gajila dijete, suprug je zbog posla često bio na terenu, na Kosovu. Dok je bio na Kosovu, ona zbog djeteta nije mogla da krene u potragu za muškarcem. 

“Nisam mogla da podnesem svog kosovskog junaka, spakovala sam se i sa djetetom vratila kod majke. Ispričala sam priču da me muž maltretira i majka je nasjela”.

“Uvijek bih mu zalupila vrata, govoreći da ne želim da mi život prođe tek tako bezveze”opisuje Barbara susrete sa suprugom koji je pokušavao da spase brak.

Kada je dijete poraslo dovoljno da ga njena majka da čuva, Barbara je rješila da nađe posao. Pokušala je u buticima, u centru grada. To je privlačilo, djelovalo nekako “gospodski”, ali bilo je jako teško zaposliti se u nekoj od tih radnji, jer ili su djevojke već radile, ili je bila potrebna preporuka i veza koju ona nije imala.

“Slučajan susret sa vlasnicom jedne kafane usmjeriće moj život u željenom pravcu. Ta žena mi je ponudila da radim kao konobarica. Plata nije bila neka, sto evra, ali bolje išta nego ništa, razmišljala sam. Najviše su dolazili oženjeni, i razvedeni, stariji muškarci koji su voljeli da popiju. Bilo je interesantno, udvarali su mi se, častili me pićem, ostavljali dobar bakšiš. Jedne večeri nakon fajronta, vlasnica kafane mi je rekla direktno da zna da mijenjam muškarce  i da sam po tom pitanju ista kao ona” – prisjeća se Barbara.

prostitucija4

Gazdarica joj je tada otvoreno ponudila “da radi za nju”. “Reći ću ti otvoreno, hajde da radiš za mene, ja ću da ti nabavljam mušterije, a za uzvrat imaćeš platu 200 evra”, rekla joj je gazdarica. Barbara je pristala. Radila je tako godinu dana. Se*s, odnosno “usluga” bila je vremenski ograničena na trideset minuta.

“Obrađivala sam po dvojicu za veče. Uživala sam sa raznim muškarcima. Nije mi teško padalo, jer sam spojila lijepo i korisno”, priča Barbara.

Međutim, jedne noći, kliknulo joj je da kao “samostalna” u ovom poslu može daleko više da zaradi. Ali, trebalo je ovu odluku saopštiti gazdarici. Pošto nije imala ušteđevinu i bila je bez dinara, kaže da je birala najbolje plaćene ponude. A najviše su plaćali starci od 70 do 80 godina.

“Imala sam dva slučaja gdje sam se muški oparila. Kod jednog samca, koji je ležao šlogiran u krevetu i imao 74 godine, zaradila sam 200 evra. Tražio je da se skinem gola i da me posmatra 10 minuta. Jadnik, gledao me je i onako iskrivljenih usta, oblizivao je jezik. Drugi slučaj je dekica koji je imao 82 godine. Sjećam se da mu je lice bilo bez ijedne bore, kao kod djeteta, ni traga od popucalih kapilara…

69130-starac-u-bolnici-ls

“Na pe*verzije su pristajale koleginice i što je interesantno uglavnom one udate. Da probamo ono čega se naši muževi stide, govorile su”. Barbara kaže da je shvatila šta je zajedničko djevojkama i ženama iz njenog posla, koje ga rade dobrovoljno i sa uživanjem.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *