Vijesti

OGLASILA SE MAJKA ANE KORAĆ I UKOPALA JE NAJSTRAŠNIJE: Evo ko joj je stvarno platio NOVI NOS I GRUDI, ŠOK!

Majka Ane Korać, Ljiljana Korać odlučila je progovoriti i otkriti nekoliko činjenica o svojoj kćerki, ali i porijeklu novca o kojem kolaju priče.

ana-korac-n

Foto: Printscreen

Poznato je da je Ana uložila pozamašnu svotu novca u “remont”, pa kolaju razna pitanja o tome ko je zapravo to sve finansirao. Odgovor njene majke je da su oni imućna porodica, koja je sama ulagala u operacije svoje kćerke kako bi ona izgledala što ljepše, kako prenose beogradski mediji.

anakoracig2

Foto: Instagram

– Laž je da je bilo ko plaćao mojoj kćerki operacije! Posle srednje škole imala je devijaciju nosa, koju je sredila u Čačku. Nije bila zadovoljna kako je ispalo, pa je otišla kod hirurga u inostranstvo. Zatim joj je otac dozvolio da uveća grudi. I on je to platio! Bogata smo porodica i mi je finansiramo – izjavila je Ljiljana za Informer, a potom osramotila rođenu ćerku opravdanjem vezanim za luksuzni život koji Koraćeva vodi.

Koraćeva majka priznala je da Ana ne nosi original garderobu, već “fejk”, a da se pored tuđih automobila fotografiše radi prestiža, iako ju je ona savjetovala da to ne radi. 

anakoracig

Foto: Instagram

– Mnogi me pitaju odakle joj luksuzan način života, a nema posao. Da li mislite da ona stvarno nosi brendirane stvari, da je Anin sat original?! E pa nije! Isto je i sa torbama, cipelama… Priča da se bavi pro****ucijom krenula je zbog Instagrama. Ana vidi dobar auto, pa se fotka pored njega i to objavi na društvenim mrežama. Govorila sam joj da to ne radi, ali je radila po svom – kazala je njena majka.
 
A evo šta je rekla o prepiskama kojim Filip Mijatov svakodnevno preplavljuje Instagram.

– Ani je prije dvije godine ukraden telefon sa karticom. Odatle se pojavljuju lažne poruke u kojima ona nekome traži novac. Montiraju joj to – zaključila je Ljiljana.

(Novi.ba/Informer.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *