Zabava

PRODAVAČICA MANDARINA ZALUDJELA REGION, EVO KO JE FATALNA KRISTINA: Proda 300 kilograma dnevno, kad joj vidite slike, sve će vam bit jasno!

rvatske medije, ali društvene mreže, već danima obilazi priča o atraktivnoj Kristini, koja pored starog puta u mjesto Bestovje u blizini Zagreba prodaje mandarine!

Ova zanosna 20-godišnjakinja svakodnevno stoji pored štanda sa mandarinama, a posla ima preko glave.

Kristina Penava tvrdi da dnevno od 9 sati ujutru pa sve do 19h proda i do 300 kilograma ovog voća, a gužve su tolike da prolaznici često nemaju gde da parkiraju automobil kako bi sačekali svoj red.

Vjerujemo da je ljepota ove Rabljanke bujnih oblina jedan od glavnih razloga dobre prodaje, premda prolaznici i mušterije hvale i mandarine – kažu da su izrazito slatke i sočne.

Nije neuobičajeno da kupci požele da naprave i selfi sa Kristinom, a navikla je i na komplimente. Kaže i da je redovna pojava da joj trube iz automobila.

“To da stalno neko trubi kad prođe već sam se navikla, a evo sad su se već pojedinci kao što vidite došli i fotkati, a kad već pitate, sudara još nije bilo”, rekla je ona nedavno za “Jutarnji.hr”.

Ova Hrvatica ima i Instagram nalog na kome je vrlo popularna – tu je prati oko 17.000 ljudi, a ona ih često obraduje zanosnim fotografijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *