Zabava

SRPSKI PJEVAČI U AGONIJI HITNO EVAKUISANI, NASTALA PANIKA U AVIONU: Rada Manojlović plakala kao kiša, USLIJEDIO HAOS!

Pri povratku s nastupa u Cirihu pola sata su bili u agoniji jer su čuli da je motor aviona promijenio zvuk i počeo da krči

Miroslav Ilić, Jadranka Barjaktarović i Seka Aleksić doživeli su pravu dramu na letu iz Švajcarske za Beograd kad je ptica uletjela u motor aviona.

Incident se, kako je otkrio izvor Kurira koji se zadesio na letu dogodio kad su se pjevači vraćali s nastupa u Cirihu.

 – Ovakvi incidenti mogu da izazovu ozbiljne probleme, ali, na sreću, to ovog puta nije bio slučaj. Putnici su se ukrcali na avion, koji je poletio u tačno predviđeno vrijeme. Ništa nije ukazivalo da nešto može da krene po zlu. Na tom letu su bili i pjevači Jadranka, Miroslav i Seka, kao i menadžer Ace Pejovića i Aleksandre Prijović Danijel Blaško. Udobno su se smjestili, a stjuardese su, po običaju, izvršile sve neophodne provjere. Sva mjesta su bila popunjena i avion je lijepo krenuo s piste – prisjeća se sagovornik.

On kaže da je haos na nebu nastao 20 minuta nakon polijetanja.

– Jasno se čulo da je motor promijenio zvuk. Počelo je da krcka i krči i bilo je vrlo neprijatno to slušati. Odjednom je pilot promijenio pravac kretanja i putnici su se uspaničili. Djeca su počela da plaču, putnici da se vrte i tih nekoliko minuta, dok se osoblje leta nije obratilo putnicima, bilo je baš napeto. Tada je kapetan počeo da govori i rekao da će zbog tehničkih problema avion biti prinuđen da se vrati na pistu. Nikome nije bilo svejedno i svi su željeli da što prije budu na sigurnom tlu. Iako su stjuardi i stjuardese pokušavali da kontrolišu situaciju, videlo se da je situacija ozbiljna i da su u panici – priča sagovornik.

Ni pjevačima, prema njegovim riječima, nije bilo svejedno.

– I oni su se uspaničili. Nisu dramili niti ustajali sa svojih mjesta, kao što su to neki radili, ali se vidjelo da su u strahu. Pola sata je trajala drama na nebu. Kad je avion sletio, svi su aplaudirali. Na kraju je pilot saopštio da je u motor aviona uletela ptica i da je avio-kompanija obezbjedila drugi avion za povratak. Oni putnici koji zbog straha nisu željeli da nastave putovanje ostali su u Cirihu, ali Seka, Miroslav i Jadranka su se vratili drugim avionom i na tom letu je sve bilo u najboljem redu – završava izvor.

Pjevači nisu odgovarali na pozive.

Željko Joksimović doživio je neprijatnost i uspaničio se jer su avion u kom je bio zahvatile turbulencije, zbog kojih je jedva sletio na aerodrom u Podgorici.

Rada Manojlović jedva se oslobodila straha od letenja. Pjevačica izbjegava da putuje avionom, pa je nekoliko puta preplakala zbog turbulencija.

Privatni avion u kome su se nalazili čelnici Sakramento Kingsa juče je pogodila munja. Avion je letio iz Indije ka Londonu, a u njemu su se nalazili čelnici Sakramenta, među kojima i Vlade Divac i Peđa Stojaković. Na sreću, sve je prošlo u redu, avion je mirno sletio i Kingsi su se potom zaputili za SAD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *