Vijesti

ZADRUGA SE ZAVRŠILA, ALI STANIJA VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE: Donosi informacije o LUNI I MARKU, gledatelji će konačno SVE SAZNATI

Stanija Dobrojević osvojila je treće mjesto u superfinalu druge sezone rijalitija ”Zadruga”, a veliku pažnju gledalaca privukla je najprije njena turbulentna veza sa Vladimirom Tomovićem, zatim njihov raskid, a onda i ljubavna romansa sa Markom Markovićem.

Pored toga, veliku pažnju u rijalitiju privukao je njen odnos sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem, a njena brutalna svađa sa pobjednicom ”Zadruge 2” u superfinalnoj noći prepričava se danima.

“Zadruga 2″ kao da se nije završila, jer nova uzbuđenja očekuju gledaoce već večeras. Upravo Stanija večeras stiže u Pinkov studio u Šimanovcima gdje će je u emisiji ”Zadruga – narod pita” ugostiti voditelj Milan Milošević. Ona je spremnija nego ikad da o svim dešavanjima koja privlače veliku pažnju javnosti otkrije sve ono što nije do sada.

Budući da mnogi sumnjaju u iskrenost njenih emicija prema Marku Markoviću, ona će večeras otvoriti dušu i govoriti i o budućnosti njihove veze, a gledaoci će imati priliku da je putem telefonskih uključenja u program uživo pitaju sve ono što ih zanima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *