Vijesti

ZADRUGOVIZIJA PROKLJUČALA, LUNA I MARKO ZAPALILI SCENU: Luna ZAČARALA gledaoce, režiser nije skidao kadar sa NJE KAD JE OVO URADILA (VIDEO)

Sinoć je održana Zadrugovizija, a glavni trenutak bio je kada su Luna i Marko izašli na scenu.

zadruga

Kada je Luna kročila na podijum u vrelom izdanju, providnom bež kompletu, prolomili su se vrisci iz publike. Sem savršene koreografije, blogerka je popravila i glas, a Marko je bio na visini zadatka i u stopu je ispratio svoju djevojku.

hqdefault

Foto: Printscreen

Žiri je imao samo riječi hvale za Lunu:

– Luna odlično izgledaš. Luna da još malo vježba pjevanje može da bude jedan ozbiljan izvođač. Što se tiče Marka ja znam da on odlično pušta muziku i nadam se da će napraviti nešto odlično. Što se tiče izvođenja, ovo je bilo dobro – rekao je Damir.

 – Pošto je Marko bio u prošloj sezoni moj favorit, onda mi Luna dođe snajka. Kad se sjetim one bunde u kojoj si izašla, ti mi sada izgledaš kao labud. Ti si dobila samopuzdanje zahvaljujući tvom unutrašnjem miru. Ti si neko drzak i bezobrazan u nastupu i to sve nadomjestiš onome što nemaš vokal. Što se tiče Marka, ako si u životu griješila, Marko je pravi izbor – rekla je Zorica Brunclik.

4

Foto: Printscreen

 – Mislila sam da ćeš da snimiš album prošle godine. Očekujem da ćeš poslije ove “Zadruge” da nas zoveš na promociju i da ćete vas dvoje snimiti duet – rekla je Goga Sekulić.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *